måndag 25 april 2011

Vår lilla hjälpare

Linnea gillar att vara med och hjälpa till. I dag hjälpte hon pappa med att släppa ut Grönis på bete :) (vår gräsklippare ifall ni undrar)
Hon var snabb på att hitta både pensel och roller när jag började måla grunden på huset, och här om dagen när vi fixade till på altanen var hon snabbt framme med sopkvasten och sopade. Det är kul att ha en hjälpare nära och så mycket trevligare det blir att sopa och måla när man kan prata lite under tiden :)

söndag 24 april 2011

Favorit film i påsk

Jag älskar denna film och dess budskap. Han tröstar, hjälper och vägleder mig i mitt liv!

söndag 10 april 2011

Joseph Smith: The Prophet of the Restoration

Jag upskattar verkligen att kyrkan har lagt ut denna film på youtube. Jag känner en enorm tacksamhet mot Joseph Smtih och alla de andra människorna som ofrade så otroligt mycket för att jag i dag kan ha evangeliet i mitt liv. Familjer kan vara tillsammans för evigt, det är vår Faders plan!

Njuter av tanken på familjekvällar i soffan :)

Äntligen var det dags!
Efter några år med denna fula (fötlåt Bengt) och faktiskt obekväma soffa, den fungerar bra att sova i men inte som tv-soffa till en famij på 5.

Det här var bästa bilden… Linnea visar att hon kan säga R.
Mattias och jag pratade lite lätt om vårt tv rum och vi kom fram till att det kunde gå att ha en hörnsoffa. Så jag tänkte man kan ju kolla på blocket. Och där var den SOFFAN, för billig för att vara sann… Perfekt att börja med :) Annonsen hade bara varit ute nåra minuter så jag skyndade mig att visa bilden för Mattias och sedan ringa, vi var först ut :)

När vi åker för att titta på soffan visar det sig att hon som säljer den är en "gammal" öppnaförskolan kompis från när Matilda var liten. Ett ganska trevligt sammanträffande om än lite pinsamt :) Vi tror den kommer fungera super bra för oss.

söndag 3 april 2011

Traditionen fortsätter

När det är generalkonferens helg, är söndagarna inte som vanligt. Jag och barnen skulle inte vara på kyrkan före klockan var 14 så vi fortsätta traditionen med att åka en sväng till stadsparken innan mötet,för att leka och äta korv med bröd.

Eftersom vädret inte var på vår sida blev det bara en liten stund på oss innan det började regna. Men jag måste säga att det är en fröjd att komma tillbaka till stadsparken efter en LÅNG vinter. Men om 6 månader kör vi igen, innan dess hoppas jag vi har fått med oss många varma ljuvliga dagar!